Cautare

2681 de rezultate pentru "monitorul de botosani accident rutier" (3.73 secunde)
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Aceasta miscare vine la scurt timp dupa ce MAI a publicat proiectul de lege privind ridicarea masinilor. Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta prin care valoarea punctului amenzii rutiere este plafonata la 145 de lei.
Pe primarul municipiului Botosani l-a binecuvintat Dumnezeu cu trei baieti la care tine ca la ochii din cap. ... tinerei de bani gata, cocotati in turisme puternice, fac dovada vitejiei in fata prietenelor ambalind motoarele si scirtiind din roti, accelerind si trecind in mare viteza chiar in plin centru.
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Liviu Campanu, viitorul presedinte al PC Botosani. Fostul vicepresedinte al UNPR, Liviu Campanu, se va inregimenta in PC si va primi functia de presedinte al organizatiei conservatoare din Botosani, precizeaza surse din cadrul UNPR, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca. De Florii, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 57 de ani, ea a fost inmormintata in cimitirul din Talpa, satul natal al parlamentarului.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ". ... Soferii, care de vreo doi ani vad saptaminal scene dintr-astea sint mult mai preocupati de soarta bagajelor:
Biroul Permanent al PD Botosani au aprobat in ultima sedinta fuziunea prin absortie cu PUNR. Potrivit liderului PD Botosani, Radu Dragus, conducerile celor doua partide au semnat sambata protocolul de fuziune prin absortia PUNR de catre democratii botosaneni.
Sefii Consiliului Judetean (CJ) vizati de schimbare nu mai sint de gasit la serviciu.
Nici liberalii nici democratii nu au recunoscut de ce au aminat fuziunea, insa si unii si altii au prins glas cind a venit vorba de impartirea functiilor. Tibuleac, seful PNL Botosani, nu vrea sa imparta "unul la unu " functiile cu democratii lui Dragus.
Decizia lui Cozmanca ar fi determinata de faptul ca, in ultima perioada, clasa politica a oferit oamenilor numai "circ". ... Poate are el cu mine daca nu-si vede de treaba", a adaugat Cozmanca. ... in legislatura 1996-2000, ales in judetul Botosani pe listele PDSR;
Printre elevii care au sustinut saptamana trecuta proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana s-a numarat si Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, in varsta de 42 de ani.
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
google-analytics.com